Boot huren Ibiza

Onze tip voor een dag plezier en vol ontdekkingen!

Goede vrienden van ons hebben een boot die ze ook verhuren eventueel met een kapitein. Wij vinden het op het water rondom Ibiza en Formentera altijd heerlijk genieten.

Vanaf het water ontdekken we telkens weer nieuwe verborgen strandjes en het is altijd heerlijk ontspannen. Even vanuit Ibiza naar Formentera varen kan al in 30 minuten. Lekker varen, luieren en zwemmen in het prachtige blauwe water. Ze hebben een prachtig omgebouwde tonijnboot die onlangs geheel gerenoveerd is voor vol vaarplezier. De boot is voorzien van alle comfort, denk aan snorkeluitrusting, douche, handdoeken, stereo-installatie en een zonnescherm.

Varen met schipper

Om deze boot te mogen varen heb je een vaarbewijs nodig. Heb je deze niet of wil je graag zelf genieten van een dagje op een boot op Ibiza en niet zelf de hele dag moeten sturen (en geen drankje mag drinken) dan kunnen onze vrienden ook als kapitein meegaan (het hebben van een vaarbewijs is dus niet nodig). Onze vrienden doen dit niet als groot bedrijf (ze genieten er telkens zelf ook van) en zijn zeer gezellige mensen. Je hebt dus niet alleen een dag vaarplezier, je maakt gelijk kennis met locals van Ibiza! Een voordeel van onze vrienden (de schipper) is dat hij alle mooie en bijzondere plekjes kent rond Ibiza en Formentera. En hij kan jullie ook eenvoudig tips geven voor jullie verblijf op Ibiza. Om te varen is een vaarbewijs dus niet perse nodig.

Opstapplaats

De opstapplaats van de boot ligt in de haven van Playa d’en Bossa, deze plek is zeer goed aan te rijden en het is makkelijk om de auto te parkeren. De meeste bootverhuur vindt in het algemeen plaats vanaf Playa d’en Bossa. Het is een stuk makkelijker als de haven in Ibiza stad.

Kosten

De kosten en alle informatie om deze boot te huren met eventueel een schipper, staan in onderstaande folder (PDF). Wij verdienen niet aan een eventuele boeking, en schrijven dit hier op onze website als een zeer leuke tip om te doen op Ibiza en om onze vrienden van Ibiza te helpen. En uiteraard omdat we het zelf ook heel erg leuk vinden om te varen op de wateren van Ibiza en Formentera!

Wil je een dag varen of meer informatie, bel of WhatsApp Bjorn, hij is bereikbaar op: +34663431800

Een ideale vakantie dag dag: heerlijk varen rondom Ibiza!