4-6 personen

Ons vakantiehuis in Cala Llonga op maar 500 meter vanaf het strand biedt een flexibele accommodatie-oplossing, ideaal geschikt voor huur van zowel 4 personen als 6 personen. In totaal beschikt de villa over drie uitnodigende slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel kleinere gezelschappen als grotere families.

Slaapkamerdetails

De master slaapkamer, een ware toevluchtsoord voor ontspanning, is uitgerust met een royaal kingsize bed van 180 cm x 210 cm, een ruime inbouwkast voor al uw kleding en persoonlijke bezittingen, en een moderne airconditioning om u koel te houden tijdens de warme Ibiza-nachten.

De romantische kamer straalt een charmante sfeer uit met een queensize bed van 160 cm x 200 cm, ingebouwde kast, en eveneens voorzien van airconditioning voor uw comfort.

De kleinste slaapkamer, gezellig en intiem, heeft een standaard tweepersoonsbed van 150 cm x 200 cm. Deze kamer is bijzonder omdat deze directe toegang tot de tuin met zwembad biedt via een eigen deur. Deze kamer is bereikbaar via een van de andere twee kamers (heeft geen eigen doorgang naar het huis), perfect voor ouders die op zoek zijn naar extra veiligheid waarbij de kinderen slapen in hun eigen kamer maar dichtbij.

Met deze drie slaapkamers kan ons vakantiehuis op Ibiza comfortabel plaats bieden aan een groep van zes, terwijl kleinere groepen van vier personen kunnen genieten van extra ruimte en comfort.

Een Flexibele Vakantiebestemming

Ons huis past zich aan uw vakantiebehoeften aan. Of u nu een gezin van vier bent dat zoekt naar ruime, comfortabele accommodatie, of een groep van zes die gezellig samen wil verblijven, ons vakantiehuis op Ibiza biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en eilandflair.

Wil je onze vakantie Villa met zwembad op Ibiza huren of wil je meer informatie, stuur ons dan een bericht per e-mail of via whatsapp.